Колеги дайте съвет как да си оправя струята на чистачките. Хвърля ми вода чак горе на стъклото. Да не говорим, че като че ли няма налягане..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пръскалките на чистачките
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщениеКолеги дайте съвет как да си оправя струята на чистачките. Хвърля ми вода чак горе на стъклото. Да не говорим, че като че ли няма налягане..
след тая процедура моите са като новиsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАбе вашите пръскалки като пръснете водата на струйки ли излиза или прави "пелена" ???sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Хмм мойте пръскат на струйки, ама нещо неме кефи така...На другата ми кола пръска пелена и някак си по-добре се разпределя Течността и по-хубаво се чисти стъклото...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщениеКолеги дайте съвет как да си оправя струята на чистачките. Хвърля ми вода чак горе на стъклото. Да не говорим, че като че ли няма налягане..sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеХмм мойте пръскат на струйки, ама нещо неме кефи така...На другата ми кола пръска пелена и някак си по-добре се разпределя Течността и по-хубаво се чисти стъклото...)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеАко караш с над 150 на магистралата все едно е как ти пръска. Все няма да ти пръсне)))
Comment
Comment