Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с пръскалките на чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с пръскалките на чистачките

Колеги дайте съвет как да си оправя струята на чистачките. Хвърля ми вода чак горе на стъклото. Да не говорим, че като че ли няма налягане..

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
    Колеги дайте съвет как да си оправя струята на чистачките. Хвърля ми вода чак горе на стъклото. Да не говорим, че като че ли няма налягане..
    Сваляш ги и ги чистиш с компресор и след това ги регулираш от страни има болт за права отверка
    след тая процедура моите са като нови
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Абе вашите пръскалки като пръснете водата на струйки ли излиза или прави "пелена" ???
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Абе вашите пръскалки като пръснете водата на струйки ли излиза или прави "пелена" ???
        Преди да ги изчистя пръскаше на пелена а сега на тънки струйки
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

Хмм мойте пръскат на струйки, ама нещо неме кефи така...На другата ми кола пръска пелена и някак си по-добре се разпределя Течността и по-хубаво се чисти стъклото...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
            С карфица почисти пръскалкалките продухай и маркучите и нема да има проблеми аз така направих
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Хмм мойте пръскат на струйки, ама нещо неме кефи така...На другата ми кола пръска пелена и някак си по-добре се разпределя Течността и по-хубаво се чисти стъклото...
              Ако караш с над 150 на магистралата все едно е как ти пръска. Все няма да ти пръсне)))
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                Ако караш с над 150 на магистралата все едно е как ти пръска. Все няма да ти пръсне)))
                Ще ги разливасамо

Comment

Working...
                X